مقالات

تاثیرات صنایع دستی در اشتغال زایی

تاثیرات صنایع دستی در اشتغال زایی

تاثیرات صنایع دستی در اشتغال زایی

تاثیرات صنایع دستی در اشتغال زایی از جمله مواردی است که نمی‌توان آن را در فرایند اقتصادی کشور نادیده گرفت.
از جمله عواملی که می تواند تاثیر مستقیمی در زمینه اشتغال زایی کشور داشته باشد می توان به موارد زیر اشاره کرد:

افزایش تولید

دستیابی به رشد اقتصادی وابسته به افزایش بهره وری عوامل تولید و تولید محصولات می باشد. چرا که با افزایش بهره وری می‌توانیم به ایجاد توازن بین ساختار اقتصادی، اجتماعی و سیاسی شویم که در نتیجه منجر به دستیابی به اشتغال کامل، کاهش نرخ بیکاری… می‌شود، که از اصولی ترین اهدافی است که به آن دست خواهیم یافت.

افزایش رقابت سالم

رقابت سالم از جمله عوامل تاثیر گذار در رشد اقتصادی و اشتغال زایی می باشد. البته این افزایش رقابت وابسته به چهار عامل موثر می باشد:
عوامل فراتر، عوامل کلان، عوامل میانی، عوامل خرد بررسی تمامی این پارامترها میتوانند ایجاد یک رقابت سالم در زمینه صنایع دستی اصفهان زمینه سازه تولیدات بیشتر در زمینه صنایع دستی شود.
مخصوصاً صنایع دستی نوظهوری که در چند ساله اخیر با استقبال مردم روبه رو بوده است.
از جمله این صنایع دستی نوظهور می توان به هنر: فیروزه کوبی روی مس
صنایع دستی مس و پرداز
هنر خاتم کاری روی مس اشاره کرد.
البته قابل ذکر است که بستر سازی مناسب و قوی در برای صنایع دستی دیگر مانند تابلوهای قلم زنی، هنر حکاکی الماس تراش، هنر فرش بافی و غیره نیز می‌توانند بسیار تاثیر گذار واقع شود و زمینه اشتغال زایی افراد بیشتری را فراهم کند.

مبارزه با قاچاق کالاها

مبارزه با قاچاق کالای که از اصول حمایتی از تولید ملی می باشد. که در واقع یکی از مسیرهای اصلی در زمینه اشتغال زایی جوانان و افراد جامعه می باشد. از آنجایی که پدیده قاچاق کالا در جامعه کتمان ناپذیر است به دلایل مختلف اجتماعی اقتصادی و بعضأ سیاسی تبعات آن گریبانگیر وجه اقتصادی دولت خواهد شد که به خاطره ایجاد بروز این پدیده عدم تعادل در بازار رقابتی شده است.
فساد مالی و اداری نیزمی تواند بخش تولید و توزیع کشور را با مشکل روبه رو کند.
در نتیجه تاثیر منفی در در رشد اقتصادی و اشتغال زایی افراد خواهد داشت و گرایش‌های فعالیت جوانان و سایر افراد بیکار به مسیر های غیر اصولی و یا افزایش نرخ بیکاری می‌شود.
بنابراین با اتخاذ راهکارهای مناسب، فعالیت‌های اقتصادی رسمی ثبت شده، میتوانیم چگونگی حمایت از تولید ملی را مد نظر قرار داده و باعث کاهش این پدیده و در نتیجه اوج گیری تولید ملی و افزایش رشد اقتصادی در کشور شویم.
که در نهایت زمینه اشتغال زایی افراد زیادی نیز فراهم خواهد شد.

افزایش صادرات

زمانیکه راندمان تولید صنایع دستی با افزایش چشمگیر روبرو شود در نتیجه به راحتی می توانیم با زمینه سازی وارد بازار صادرات شویم.
زمانی که بازار کار صنایع دستی در زمینه صادرات اوج بگیرد ناخواسته در هزینه های تولید محصولات با کاهش چشمگیری روبرو خواهیم بود.
ضمن اینکه در زمان تولید میزان کیفیت حفظ شده و حتی در صدد افزایش کیفیت نیز خواهیم آمد.
یکی دیگر از عوامل موثر در تولید و صادرات محصولات می توان به کارگیری و افزایش توانایی ها و مهارت های افرادی که در حال کار کردن هستند را محک بزنید و از خلاقیت های آنها در صنایع دستی که صنایع متنوع و جذابی می باشد استفاده کنیم.
به این صورت در بازار هدف سهم بیشتری را خواهید داشت. همینطور سود به دست آمده با افزایش روبرو خواهد بود. از جمله عوامل موثر دیگر در زمینه ی افزایش تولید و صادرات صنایع دستی ایران و صنایع دستی اصفهان می توان به شناسایی برند خود در سطح جهانی اقدام کنید.
چه بسا این که با ورود ارز خارجی به چرخه اقتصاد کشور می توانید کمک شایانی را در این زمینه داشته باشید. زمانی که بازار کار شما به خوبی رونق بگیرد رقابت شما به جای اینکه تنها در تولیدات داخلی رقابت داشته باشد می توانید با بهترین برندهای خارجی نیز رقابت داشته باشید. تمامی اصول و فنون ذکر شده در گروه تولیدات بالا و صادرات قوی محصولات و صنایع دستی می باشد. اما اینکه چه محصولاتی را بتوانیم عرضه کنیم.به چه میزان اهمیت دارد؟
ازجمله صنایع دستی پرفروش می‌توان به هنر فرش بافی، گلیم بافی، میناکاری، هنر تشعیر یا نگارگری فیروزه کوبی روی مس، هنر خاتم کاری، حصیر بافی کاشی کاری و غیره را نام برد.

تاثیرات صنایع دستی در اشتغال زایی با استفاده از زیرساخت ها

تاثیرات صنایع دستی در اشتغال زایی، توسعه زیرساخت ها و اشتغال زایی می باشد.
اشتغال پایدار در روستاها و محیط های کوچک نیازمند تامین منابع مالی و سرمایه گذاری می باشد. اگر به این زیرساخت ها توجه شود در نتیجه شاهد کاهش میزان مهاجرت افراد از روستا به شهر خواهیم بود. تراکم جمعیت در مناطق کوچک زیاد بوده و در چند دهه اخیر با رشد سریعی در زمینه مهاجرت به شهرها روبرو شده اند و اگر ایجاد اشتغال پایدار در روستاها جهت توسعه فرهنگ و اقتصاد به خوبی محقق نشود در نتیجه این فرایند نتیجه با سیل عظیمی از مهاجرین روبرو خواهیم شد.

تاثیرات صنایع دستی در اشتغال زایی

بازاریابی

بازاریابی های حرفه ای، استفاده از شبکه های اجتماعی مانند: اینستاگرام، یوتیوب، فیسبوک، شبکه های اجتماعی داخلی، خارجی به منظور رشد و توسعه معرفی صنایع دستی بسیار اهمیت دارد.
روش تلفنی، استراتژی های دهان به دهان، بازاریابی های الکترونیکی، از طریق ایمیل، تبلیغات در وب سایت ها، ساخت تیزر ها و ویدئوهای آموزشی و یا حتی بازاریابی های مخفی که نوعی از استراتژی های بازاریابی محسوب می شود می توان استفاده کرد و در نتیجه سهم بزرگی در اشتغال زایی افراد و فروش صنایع دستی خواهید داشت.

تامین مالی

از آنجایی که اشتغال و کارآفرینی خود یک نوع سرمایه گذاری محسوب می‌شود در وهله اول با شناخت حوزه‌های منابع اشتغالزایی پایدار نیازمند تامین مالی در این خصوص خواهیم بود.
حوزه فرهنگ و هنر و صنایع دستی پتانسیل‌های بالایی را در خصوص اشتغال زایی و رشد آن دارد.

استفاده از سیاست های سرمایه گذاری در صنایع

برای این منظور باید سعی شود تا سیاستهایی اتخاذ شود که موجب افزایش سرمایه گذاری در بخش های مختلف که کارهای هنری انجام بگیرد. چرا که همزمان با افزایش موجودی و افزایش سرمایه همواره اشتغال زایی نیز افزایش پیدا می‌کند.

تاثیرات صنایع دستی در اشتغال زایی بانوان

یکی دیگر از تاثیرات صنایع دستی در اشتغالزایی در خصوص اشتغال بانوان و مشارکت آنها می باشد.
معمولاً در فرایند توسعه و ثروت جهانی بانوان روستایی و به طور کل کشورهای جهانی در حال توسعه در پایداری نظام اقتصادی بانوان نقش اساسی را در این زمینه ایفا می‌کند.
ضمن اینکه مشارکت بانوان در تولیدات صنایع دستی مخصوصاً در صنایع دستی که نیازمند ظرافت بیشتری دارد از جمله فیروزه کوبی، تشعیر، نگارگری، نقاشی، زری دوزی، خاتم کاری، قلمزنی میناکاری، منبت کاری، تذهیب فرش بافی، انواع رودوزی، صنایع دستی فلزی، سفالی چوبی، شیشه ای، سنگ، ی انواع هنر چاپ، نقاشی، حصیربافی، ی نمد بافی صنایع چرم، صنایع رنگرزی و غیره بیشترین فعالیت را در این حوزه به میزان ۷۵ تا ۸۰ درصد از افراد شاغل را بانوان تشکیل می دهند.

 

 

نورمهر

درباره صنایع دستی نورمهر

صنایع دستی نورمهر مجموعه ای است که دارای ۷۰ سال سابقه درخشان در تولید محصولات صنایع دستی میباشد.
این مجموعه فعالیت خود را از ابتدای دهه ی ۳۰ در زمینه تولیدات قلمزنی نقره شروع کرد.

از ابتدای دهه ی ۴۰ با تغییر رویه خود شروع به تولید محصولات صنایع دستی مس و برنج کرد. و با توجه به تقاضای مشتریان و هنر هنرمندان اصفهان از ابتدای دهه ی ۶۰ به فعالیت در حوزه تولید قاب و خاتم نمود.

از سال ۱۳۹۰ تولید انبوه محصولات فیروزه کوبی در کنار محصولات خاتم کاری و تابلو قلمزنی و الماس تراش و تشعیر خود را به خود کفایی در عرصه هنر محصولات صنایع دستی اصفهان رساند .

صنایع دستی نورمهر از ابتدای فعالیت خود تا کنون در میدان نقش جهان اصفهان مشغول به فعالیت می باشد .
محصولات صنایع دستی نورمهر دارای ضمانت نامه 10 ساله و کارت گارانتی معتبر می باشد .

 

 

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *