مقالات

خریداران خارجی صنایع دستی کدام کشورها هستند؟

خریداران خارجی صنایع دستی از کدام کشورها هستند؟

خریداران خارجی صنایع دستی را میتوان یکی از درامدزاترین روش ها و منابع در صنایع دستی ایران محسوب شوند. صادرات صنایع دستی ایران توسط شرکتهای بازرگانی مختلفی انجام میشود. صادرات صنایع دستی ایران مانند سایر صادرات دیگر می تواند یک نوع درآمد ارزی برای افراد باشد. چراکه جایگاه مخصوصی را برای خود پیدا کرده است. قیمت مناسب و کیفیت های بالایی صنایع دستی باعث می شود تا این محصولات در بین محصولات و صنایع دستی سایر کشورها محبوب واقع شود.

نقش و رتبه خرید صنایع دستی در ایران

قبل از هر چیز باید در مورد فروش صنایع دستی به کشورهای که از این صنایع استقبال می‌کنند باید اطلاعات کافی را داشته باشید تا بتوانید در برابر خریداران خارجی صنایع دستی ایران موفق عمل کنید. در مرحله اول باید آشنایی لازم و کافی را با کلیه صنایع دستی داشته باشید. تولید صنایع دستی به سال ها پیش و قرن ها پیش برمی گردد و رفته رفته کاربرد صنایع در اکثر مناطق گسترش یافته است. به طوری که در سال های اخیر با استقبال بی‌سابقه‌ای از سوی سایر کشورها روبه‌رو بوده است. از جمله کشورهایی که رغبت زیادی به صنایع دستی ایران نشان داده‌اند می توان به کشورهای: آلمان، ایتالیا، قطر، عمان، انگلستان، فرانسه، بحرین، کویت، چین و…. اشاره کرد.

خریداران خارجی صنایع دستی

همچنین کشورهای پاکستان، افغانستان، ترکمنستان، جمهوری آذربایجان، ارمنستان، ترکیه و عراق به دلیل داشتن مرزهای زمینی و خاکی دسترسی راحت تری به ایران برای خرید دارند.

البته کشورهایی مانند: آذربایجان ،ترکمنستان، قزاقستان ،امارات، بحرین، عربستان، عمان، قطر، کویت ،عراق و پاکستان با داشتن مرزهای دریایی نیز در این زمینه فعالیت بالایی را از خود نشان داده اند و توانسته اند جز خریداران برتر صنایع دستی ایران محسوب شوند.
آمار موثقی در این زمینه در دسترس نیست. چرا که برخی از نقل و انتقالات و فروش صنایع دستی به خارج از کشور به خاطر هزینه های گمرک به صورت چمدانی انجام می شود به همین جهت از آمار دقیقی برخوردار نیست است در واقع می توان صادرات صنایع دستی ایران را از جمله مهمترین صادرات غیر نفتی محسوب کرد. چرا که ضمن ورود ارز بالا اشتغالزایی بالایی را هم به همراه خواهد داشت. بنابراین با تمرکز بیشتر روی بازار و آشنایی با سبک و سلیقه های خریداران خارجی صنایع دستی در کشورهای مختلف می توان این بازار را همچنان گسترش داد. ایران با داشتن رتبه سوم در زمینه تولید صنایع دستی متاسفانه رتبه ۳۹ در زمینه صادرات را دارد و نتوانسته در این خصوص قوی عمل نماید.

روش های مختلف در عرضه محصولات به خریداران خارجی صنایع دستی

خریداران خارجی صنایع دستی در کشورهای مختلف می توانند این صنایع را به دو صورت تهیه کنند. صادرات چمدانی و یا از روش تجارت صنایع دستی

فروش صنایع دستی به صورت چمدانی

درست است که در فروش صنایع دستی به صورت چمدانی هزینه گمرک به فروشنده تعلق نخواهد گرفت اما بدیهی است که در این زمینه تجارت حرفه ای صورت نمی گیرد ۱۰۰ درصد تعداد محصولات چند قابل قیاس با تجارت های حرفه‌ای نبوده و از سود نسبتاً کمی بهره می برند.

تجارت صنایع دستی

فروش صنایع دستی با کارت بازرگانی حقیقی یا حقوقی می‌تواند تجارت حرفه‌ای محسوب شود و به دلیل داشتن مجوز قانونی ضمن جابجایی راحت در نقل و انتقالات می توانید در بازار هدف نتیجه بیشتری بگیرید و از فروش خوبی برخوردار شویم. البته برای اینکه به توانایی تا مجوز صادرات صنایع دستی را داشته باشید باید حداقل سه سال سابقه فعالیت تولیدی و تجاری داشته باشیم. سپس می توانید اقدام به صادرات به کشورهای همجوار و مختلف نمایید. یکی از نقاط قوت در زمینه صادرات صنایع دستی به کشورهای مختلف عدم تعلق عوارض کالا به این محصولات می باشد. ولی هزینه گمرک بر اساس تعرفه های مشخص باید پرداخت شود. کالاها زمانی که با کارت بازرگانی در نقل و انتقال هستند تحت پوشش بیمه قرار می گیرند. چرا که ممکن است نقل و انتقالات کلیه کشورها به روشهای مختلف انجام پذیرد. برای کشورهای همسایه مانند پاکستان افغانستان ترکیه ارمنستان و غیره صادرات به صورت زمینی کشورهای عمان کویت بحرین و روسیه محصولات از طریق مرزهای دریایی انتقال پیدا میکند و برای کشورهای دیگر از طریق خطوط هوایی این نقل و انتقالات انجام می شود.

مزایای فروش محصولات به خریداران خارجی صنایع دستی

خریداران خارجی صنایع دستی

همانطور که قبلا اشاره شد کشورهای زیادی استقبال خوبی را نسبت به صنایع دستی کشورمان نشان داده اند. از جمله هنرها و صنایع پر طرفدار ایران:
هنر تشعیر، فیروزه کوبی، تابلو قلم زنی، خاتم کاری، حکاکی الماس و تراش، ظروف میناکاری و زیورآلات سنتی، پارچه های سنتی، سفالینه و غیره می باشد که توانسته بخش از نیمی از خریداران خارجی صنایع دستی را پوشش‌دهی مینماید. تمامی این صنایع اشاره شده عمده خرید محصولات کشورهای چین، اندونزی، کره، سوئد، اتریش، اسپانیا، ایتالیا، رومانی می باشد .خوشبختانه امروزه طرفداران صنایع دستی ایران رو به افزایش بوده و حس و روح فرهنگ غنی ایرانی را به اقصا نقاط دنیا منتقل کرده است.

جمع بندی آشنایی با عرضه محصولات به خریداران خارجی صنایع دستی

آشنایی با مراحل صادرات
دریافت کارت بازرگانی حقیقی یا حقوقی
بیمه محصولات
جهت جبران هزینه ها ناشی از آسیب محصولات
هزینه های حمل و نقل بیمه بازاریابی

 

 

نورمهر

درباره صنایع دستی نورمهر

صنایع دستی نورمهر مجموعه ای است که دارای ۷۰ سال سابقه درخشان در تولید محصولات صنایع دستی میباشد.
این مجموعه فعالیت خود را از ابتدای دهه ی ۳۰ در زمینه تولیدات قلمزنی نقره شروع کرد.

از ابتدای دهه ی ۴۰ با تغییر رویه خود شروع به تولید محصولات صنایع دستی مس و برنج کرد. و با توجه به تقاضای مشتریان و هنر هنرمندان اصفهان از ابتدای دهه ی ۶۰ به فعالیت در حوزه تولید قاب و خاتم نمود.

از سال ۱۳۹۰ تولید انبوه محصولات فیروزه کوبی در کنار محصولات خاتم کاری و تابلو قلمزنی و الماس تراش و تشعیر خود را به خود کفایی در عرصه هنر محصولات صنایع دستی اصفهان رساند .

صنایع دستی نورمهر از ابتدای فعالیت خود تا کنون در میدان نقش جهان اصفهان مشغول به فعالیت می باشد .
محصولات صنایع دستی نورمهر دارای ضمانت نامه 10 ساله و کارت گارانتی معتبر می باشد .

 

 

 

 

1 دیدگاه در “خریداران خارجی صنایع دستی کدام کشورها هستند؟

  1. قاسمی گفت:

    سلام چطور میشه صادرات صنایع دستی انجام داد یا پیدا کردن مشتری در بازار ایران لطفا بهم خبر بدید 09364806659

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *